Bijeenkomst Vitaliteit in de zorg
  Vitaliteit in de zorg
 * = alleen voor leden  homepage   wat doen we?   vitaliteit in de zorg   Home  Email deze pagina  Print deze pagina

Programma Bijeenkomst Vitaliteit in de zorg

Bijeenkomst : ‘Vitaliteit in de zorg’ door Stichting Werkt voor Ouderen
Datum : woensdag 23 september a.s.
Locatie : Woonzorg complex Ter Reede, Vlissingen
Tijd : 14.00 – ca. 17.30 uur

Ervaren wat een oudere met een hulpvraag allemaal tegenkomt?

Meldt u dan aan voor een bijzondere bijeenkomst bij Ter Reede in Vlissingen.

Stelt u zich eens voor, u bent 83 jaar, u begint vergeetachtig te worden en breekt een heup. Tot op dat moment kon u zich alleen of samen met uw partner nog prima redden. Maar hoe moet dat nu? Herstelt u wel voldoende, kunt u terug naar huis? Oud worden wil iedereen, echter de lichamelijke en geestelijke ongemakken komen op een bepaald moment bij iedereen.

Vitaliteit in de zorg

Grote ziekenhuisachtige flatgebouwen maken plaats voor woonzorg complexen met een full service zorgafdeling, zorgappartementen met deeltijdzorg en/of koopappartementen met zorg op aanvraag. Op welke manier kunnen zorginstellingen de moderne cliënt het beste van dienst zijn? De Stichting Werkt voor Ouderen is een zorginstelling op Walcheren, die dagelijks met deze vraag geconfronteerd wordt.

Het management van Ter Reede nodigt u uit om kennis te komen maken met de nieuwe visie op zorg. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd samen met KIWA, die vanuit de rol van auditor het kwaliteitsproces zal toelichten. Aan deze bijeenkomsten zullen de diverse diensten van de instelling meewerken. We willen daarom tijdig weten hoeveel interesse er is om deze bijeenkomst bij te wonen. U kunt zich nu al aanmelden via onze website!

DEZE BIJEENKOMST IS DOOR TE WEINIG DEELNAME AFGELAST

 Webmaster Christiaan Boland |   Powered by MySQL Copyright © KwaliteitsKring Zeeland