4 februari 2016 - Start van 2016 met Koken met kwaliteit


  homepage   wat doen we?   verslag 2016-02-04 koken met kwaliteit   Home  Email deze pagina  Print deze pagina

4 februari 2016 - Start van 2016 met Koken met kwaliteit
Een bijzondere start van 2016 voor de leden van Kwaliteitskring Zeeland.
Na de (verplichte) ALV in het vernieuwde restaurant De Caisson in Kapelle-Biezelinge, gingen de deelnemers te voet naar het bedrijf van visspecialist Sjaak Tramper.
Deze vishandelaar is een zeer gewaardeerde leverancier van verse vis, schaal- en schelpdieren op De Bevelanden.
De producten worden verkocht via moderne viskramen en het aanbod van kant- en-klare verse delicatessen trekt een grote groep trouwe klanten.
Voor er gegeten kon worden, kregen de KKZ-ers eerst les in het koken van vissoep, snijden van haring, steken van oesters, garen van heerlijke kabeljauw en koken in Oosterscheldewater.
Uiteraard werd e.e.a. geserveerd met een tongstrelende witte wijn.
Met dank aan freelance kok Tonnie Uittehoeve, visspecialist Sjaak Tramper en KKZ bestuurslid Derk Kuipers (Aquadrant) voor de organisatie.

Zie de fotos

 

 

 

 



Webmaster Christiaan Boland |   Powered by MySQL Copyright © KwaliteitsKring Zeeland