Nieuwjaarsbijeenkomst en ALV
  Nieuwjaarsbijeenkomst 2008 en ALV
 * = alleen voor leden  homepage   wat doen we?   nieuwjaarsbijeenkomst 2008 en alv   Home  Email deze pagina  Print deze pagina

NIEUWJAARSBIJEENKOMST EN ALV KWALITEITSKRING ZEELAND DONDERDAG 14 FEBRUARI A.S.

Inloop vanaf 18.30 uur
Aanvang : 19.00 uur
Locatie : Technum, Edisonweg 4A, Vlissingen
Parkeren : Aan de Edisonweg of op het P-terrein van HZ

TECHNUM VLIEGWIEL VOOR TECHNISCH ONDERWIJS IN ZEELAND

Kracht, dynamiek, innovatie en durf zijn de drijfveren, die het TECHNUM mogelijk maken! Een opvallend nieuw gebouw in het Edisongebied in Vlissingen, die de ambitie van Vlissingen als Kenniswerf voor Zeeland kracht bijzet. TECHNUM is hèt techniekcentrum met een energieke uitstraling waar jongeren gemotiveerd onderwijs volgen en waar je kunt ervaren hoe aantrekkelijk technisch onderwijs is!

Nieuwsgierig naar dit nieuwe gebouw en hoe de Cluster Techniek van het ROC Zeeland op innovatieve wijze vorm geeft aan onderwijs? Kom dan op donderdag 14 februari a.s. naar de Nieuwjaarsbijeenkomst van Kwaliteitskring Zeeland en maak kennis met de wisselwerking tussen onderwijs, bedrijfsleven en aanvullende opleidingstrajecten, die het voor jonge mensen mogelijk moet maken een mooie toekomst in de techniek te ontwikkelen!

Programma :
Vanaf 18.30 uur is er een informele inloop.
Om 19.00 uur start de Algemene ledenvergadering van Kwaliteitskring Zeeland (ca. 30 minuten). Agenda en informatie vindt u in de week vòòr de vergadering op de website.

Vanaf 20.00 uur kunt u kennismaken met het Technum door een introductie van Jeroen van den Oord, directeur cluster Techniek en een rondleiding door het gebouw, afgewisseld met een hapje en een drankje. Ook worden we geïnformeerd over de stand van zaken rondom de Kenniswerf, de ontwikkelingen en toekomstige invulling door de diverse partners.

Heeft u als KKZ-lid ook collega’s of relaties, die willen deelnemen aan deze nieuwjaarsbijeenkomst van KKZ, meld ze dan eveneens aan via onze website.

Aanmelden     Aanmeldingen     www.technum.nlWebmaster Christiaan Boland |   Powered by MySQL Copyright © KwaliteitsKring Zeeland