Kwaliteitscafé 2010


  homepage   wat doen we?   kwaliteitscafé 2010   Home  Email deze pagina  Print deze pagina

Kwaliteitscafé in Biervliet: Peter de Dreu en de toegevoegde waarde van een management review

Op donderdag 18 maart jl. hield KKZ een bijeenkomst in de vorm van een Kwaliteitscafé. In de mooie vergaderaccommodatie BraakmanZicht te Biervliet werden we gastvrij ontvangen. Het onderwerp, “De toegevoegde waarde van een Management Review” gepresenteerd door Peter H. de Dreu. Peter begon de presentatie met een korte uiteenzetting over wat het doel is van een managementsysteem en gaf een aantal illustrerende voorbeelden uit de praktijk. Hierna werd het onderdeel management review gepresenteerd met interessante voorbeelden, waaruit de toegevoegde waarde van een goed uitgevoerde management review naar voren kwam.

Als afsluiting hebben alle deelnemers de eigen ervaring met het management review gedeeld met de groep. Deze informatie sloot mooi aan op wat Peter in zijn presentatie liet zien en had m.i. zeker toegevoegde waarde. Aansluitend spraken we nog met elkaar onder het genot van een goed verzorgde borrel.

Ik nodig iedereen uit de volledige presentatie van Peter H. de Dreu op de website te bekijken en hoop jullie te zien op een volgende bijeenkomst van de kwaliteitskring Zeeland.

Aantal deelnemers: 12 / Waardering: 7,8

Het nieuwe boek van Peter de Dreu “De toegevoegde waarde van een Management Review” komt deze zomer uit. Zodra hierover meer bekend is, ontvangen onze leden een bericht.

 

 

Het verslag is geschreven door Michel Hoogendoorn.

 

 

 

 

 Webmaster Christiaan Boland |   Powered by MySQL Copyright © KwaliteitsKring Zeeland