Koken Met Kwaliteit
  Koken Met Kwaliteit
 * = alleen voor leden



  homepage   wat doen we?   koken met kwaliteit   Home  Email deze pagina  Print deze pagina

Donderdag 4 februari 2016 ALV en Nieuwjaarsbijeenkomst en 'Koken met Kwaliteit' - Kapelle


'Koken met Kwaliteit' met kwaliteitskok Tonnie Uitterhoeve en verse vis van Sjaak Tramper.
Mede mogelijk gemaakt door AQUADRANT - Kapelle

Traditiegetrouw start Kwaliteitskring Zeeland het jaar met de nieuwjaarsbijeenkomst in combinatie met de Algemene Ledenvergadering in Restaurant Grand Café De Caisson in Kapelle.
Inloop Vanaf 15.45 u. met koffie/thee
Start met ALV 16.00 u.
Sluiting 17.15 u.

Locatie: Restaurant Grand Café De Caisson
Smokkelhoekweg 12 4421 JH KAPELLE


Na het formele gedeelte sluiten we af bij De Caisson en lopen we met een groep van maximaal 20 personen naar Vishandel Sjaak Tramper aan de Smokkelhoekweg 11 in Kapelle.
Hier gaan we de kunst van het ‘Koken met kwaliteit’ afkijken.
Sjaak Tramper (Vishandel) en
onze persoonlijke kok voor deze avond, Tonnie Uitterhoeve,
laten ons voelen, ruiken, proeven van vis en schaal- en schelpdieren.
We gaan aan de slag met het steken van oesters, haring snijden, vis fileren, groente snijden, garnalen pellen, kibbeling bakken en soep maken onder leiding van deze specialisten.
We sluiten af met een proeverij van zalm, kabeljauw en gamba’s.
Uiteraard wordt hier een smakelijke wijn bij geserveerd.
Afsluiting is uiterlijk 21.00 u.
Voor de ‘Koken met Kwaliteit’ sessie vragen wij € 10,-- eigen bijdrage, direct vooraf te voldoen op rekening no. NL88RABO 0385 336 306 t.n.v. Kwaliteitskring Zeeland.



Webmaster Christiaan Boland |   Powered by MySQL Copyright © KwaliteitsKring Zeeland